Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

ING waarschuwt voor leegstand in de ouderenzorg

Het ING Economisch Bureau verwacht dat de huidige omvang van 165.000 plaatsen in ouderenzorginstellingen in 2025 bijna gehalveerd zal zijn. In de AWBZ zal een kerncapaciteit aanwezig blijven van iets meer dan 100.000 plaatsen.
ING waarschuwt voor leegstand in de ouderenzorg

In de themavisie ‘Scheiden wonen en

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Weet je wat ook een goede oplossing is: patienten veel en veel langer laten verblijven in verpleeg en zorginstellingen door:: ze liefdevol en betrokken te behandelen, goed en gevarieerd eten, vaker douchen dan EENMAAL PER WEEK (mijn dochter wast de hond die door allerlei vuiligheid loopt ook eenmaal per week) regelmatig mee naar buiten gaan, minder ergernis bezorgen door op tijd naar toilet en op tijd eraf (geen hartstress) op tijd en de goede medicijnen EN MET WATER, en eenpersoonskamers (dan willen ze ook langer leven)
   Dan heb je veel en veel langer patienten (dus geld van de AWBZ) en door eenpersoonskamers kom je nu al even tekort dus leegstand is er de eerste 20 jaar niet bij. Wie dan leeft wie dan zorgt, is immers ook de slogan van veel verzorgenden

  2. Lees alle reacties
  3. De ouderenzorg lijdt minder onder de leegstand in het vastgoed dan onder de leeghoofdigheid van ‘mensen’, zoals ene Karel verweij (ex-Cordaan) , die nu zorginstelling Thebe in Brabant naar de ondergang (be)stuurt. Lees net dat daar 200 werkenden ontslag krijgen . Er wordt beweerd dat ‘Transitie ‘( ook zo’n mooi woord) noodzakelijk is in de ZORG, maar neem dan eens echte bestuurders in plaats van de huidige Ont-slagers en ontslagvergoedingeninners .

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.