Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

IrisZorg benoemt Marjan Verschuure tot bestuursvoorzitter

Redacteur Zorgvisie
Marjan Verschuure is door IrisZorg benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur. Ze zal op 4 oktober beginnen bij de aanbieder van verslavingszorg en vormt dan samen met Gio de Greef de raad van bestuur.
Akkoord-iStock-400.jpg
Foto: iStock

Verschuure deed eerder bestuurlijke ervaring op in de langdurige zorg, forensische psychiatrie, verslavingszorg en reclassering, meldt IrisZorg in een bericht over haar aanstelling. Ze werkte bij een aantal verschillende zorgorganisaties, zoals Palier, Fivoor, Oldael en de Stichting Verslavingsreclassering.

Voorgangers Verschuure
In augustus 2016 verliet bestuursvoorzitter Don Olthof IrisZorg na 32 jaar. Hij werd opgevolgd door Siety de Jager, die de functie interim op zich nam. Zij kreeg de opdracht om een nieuwe koers te ontwikkelen voor de organisatie en ervoor te zorgen dat de financiële positie werd verbeterd. Volgens IrisZorg is dit vrijwel helemaal gelukt, daarom is het nu aan Verschuure om op de koers door te bouwen en de veranderingen te borgen in de organisatiecultuur. 

Dossier personalia 
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Lees meer.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.