Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

IRS introduceert met zorgoproep-oplossing Bloom

IRS introduceert voor de intramurale zorg Bloom op 18 en 19 november tijdens de Beurs Domotica & Slim Wonen. Bloom bundelt zorgoproep, elektronische zorgregistratie, besturing van de technieken in bewonerskamers (zonnewering, verlichting) en branddetectie.

Bloom is ontwikkeld voor gebruik in bejaardentehuizen, verpleeghuizen en overige zorginstellingen. Bloom combineert zorgoproepen met elektronische zorgregistratie, gekoppeld aan bestaande software voor zorgregistratie- en administratie. Dit gebeurt middels Bloom Stations die in elke verpleegkamer en in de centrale ruimtes worden ingebouwd. Deze kunnen ook worden gebruikt om zonwering, verlichting, branddetectie en toegang te regelen.

Dagboek

Zorginstellingen houden een zorgdagboek bij over de bewoners inzake hun fysieke toestand en de verzorging die gegeven wordt. Met het Bloom-systeem wordt zorgregistratie aanzienlijk vereenvoudigd, onder meer door volledige integratie van de Bloom Stations in de bewonerskamers met de zorgregistratiesoftware van IRS of de eigen software van de zorginstelling. (ICTzorg)

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.