Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Isala klinieken vinden bouwpartner

Redactie Zorgvisie
De Isalaklinieken hebben in het consortium Isala Design to Build een bouwpartner gevonden. Op de locatie Sophia in Zwolle moet ongeveer 100.000 m2 aan nieuwbouw gerealiseerd worden.

Op deze locatie moeten over vier gebouwen onder meer onderzoeks- en behandelfuncties, verpleegafdelingen, laboratoria en kantoren komen. De oplevering van de nieuwbouw is gepland in 2013.

Bouw consortium

Het consortium Isala Design to Build bestaat uit BAM Utiliteitsbouw bv regio Oost voor het bouwkundige deel en BAM Techniek bv Regio Oost, Unica Installatiegroep, Croon Elektrotechniek B.V. en Kropman Installatietechniek. Op 14 augustus is de bouwpartnerovereenkomst gesloten. Tot de start van de nieuwbouw voeren de Isala klinieken voorbereidende werkzaamheden uit, zoals de sloop van de zusterflats en het verplaatsen van de hoofdingang naar de achterzijde op locatie Sophia. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Havermans maakt compensatie bouwregime ruimer

Ziekenhuizen kampen met hausse aan bouwkosten

MCRZ ontwikkelt zorgboulevard met consortium

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.