Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Isala verkoopt locatie Weezenlanden

Mark van Dorresteijn
Isala heeft een overeenkomst bereikt met Novaform Vastgoedontwikkelaars over de verkoop van locatie Weezenlanden. Zij kopen de terreinen met de gebouwen van de Weezenlanden.
Isala verkoopt locatie Weezenlanden
Foto: Isala

Het gebied wordt door de nieuwe eigenaar herontwikkeld voor woningbouw in een mix van sociale huur, middeldure huur en vrije sector koopwoningen. Syntrus Achmea Real Estate & Finance en de Zwolse woningcorporaties SWZ en Openbaar Belang hebben het voornemen om de huurwoningen te verwerven. De verdere planvorming omtrent de herontwikkeling vindt in nauw overleg plaats tussen Novaform Vastgoedontwikkelaars BV  en de gemeente Zwolle. De feitelijke overdracht staat gepland begin 2015.

Verhuizing

Isala gaat op 3 augustus verhuizen naar de nieuwbouw. Op Isala Weezenlanden is tot uiterlijk eind 2014 het Behandelcentrum en een drietal poliklinieken gehuisvest. Daarna betrekt het Behandelcentrum de nog nieuw te bouwen locatie, waar nu het oude Sophia staat, en verhuizen de poliklinieken ook naar de nieuwbouw.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.