Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jack Thiadens nieuwe bestuurder Antonius Zorggroep

Mark van Dorresteijn
Jack Thiadens wordt per 1 januari 2015 de nieuwe bestuursvoorzitter van de Antonius Zorggroep (Sneek-Emmeloord). Hij volgt de tijdelijke bestuurder Gerlach Cerfontaine op.
Jack Thiadens nieuwe bestuurder Antonius Zorggroep
Foto: Laurentius Ziekenhuis

Thiadens heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg. Zo was hij de afgelopen vijf jaar voorzitter raad van bestuur van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond en daarvoor tien jaar voorzitter raad van bestuur van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Thiadens heeft onder meer brede ervaring in de ontwikkeling van samenwerkingsverbanden gericht op positionering van zorgorganisaties in de regio én zorgvernieuwing, waaronder de nieuwbouw van het Martini Ziekenhuis in Groningen en de nu recent in gang gezette vernieuwbouw van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond, die met steun van banken, WfZ  en CZ-zorgverzekeraar wordt gerealiseerd.

Thiadens

‘Antonius Zorggroep spreekt mij zeer aan; een sterk basisziekenhuis met een regionale thuiszorgorganisatie, waardoor alle zorg geboden wordt die nodig is voor de cliënten in de regio. Een mooie regio tussen Sneek en Emmeloord. En de vernieuwing die KANS (Kwadrant Groep, Antonius Zorggroep en Nij Smellinghe/Pasana Zorggroep) wellicht biedt, is een goede stap voor het ziekenhuis in haar ontwikkeling naar de toekomst. Groeien door intensieve samenwerking en regionale samenhang biedt meerwaarde’, aldus Jack Thiadens.

 

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.