Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jacqueline de Graaf hoogleraar Inwendige Geneeskunde

Mark van Dorresteijn
Jacqueline de Graaf is met ingang van 1 maart 2011 benoemd tot hoogleraar Inwendige Geneeskunde, in het bijzonder vetstofwisselingsstoornissen, aan de Faculteit der Medische Wetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen.
Jacqueline de Graaf hoogleraar Inwendige Geneeskunde

De Graaf is sinds 1997 werkzaam als internist vasculair geneeskundige en lid van de vaste staf van de afdeling Algemeen Interne Geneeskunde van het UMC St Radboud. Naast haar werk als klinicus en onderzoeker is zij sinds 2002 lid van het opleidersteam voor de opleiding tot internist, in hoedanigheid van tweede plaatsvervangend opleider (tot 2007), hoofdopleider (van 2007 tot 2011) en nu als plaatsvervangend opleider.

In 2006 werd De Graaf universitair hoofddocent en in 2009 werd ze gekwalificeerd als Principal Lecturer, een erkenning voor profilerende en innoverende activiteiten voor de opleiding tot internist. In 2006 ontving Jacqueline de Graaf de Vasculaire geneeskunde prijs, de prijs van de Nederlandse Vereniging voor Vasculaire Geneeskunde. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgmanager van het Jaar

Registreer u voor het congres Zorgmanager van het Jaar 2011 op 7 april.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.