Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jacques Gerards neemt afscheid van NVTZ

Jacques Gerards, directeur van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorginstellingen (NVTZ), neemt afscheid van de vereniging. Dat meldt vakblad Skipr vandaag. Gerards stond aan de wieg van de NVTZ.
Jacques Gerards neemt afscheid van NVTZ

Nu Gerards de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, wil hij volgens Skipr na 17 jaar het stokje overdragen. Wanneer Gerards precies vertrekt, is nog niet duidelijk. “Het moment van aftreden is nog niet bepaald. Momenteel loopt de wervingsprocedure voor een opvolger”, zegt Gerards. Volgens de scheidend directeur is het tijd voor ‘frisse energie’ in de vereniging. Gerards is in ieder geval nog een jaar verbonden aan de vereniging via verschillende projecten. Daarnaast blijft hij in de zorg werkzaam als adviseur.

Aftreden Gerards

Marian Jager, voorzitter van de NVTZ, hoopt tijdens de ledenvergadering in juni de naam van de opvolger bekend te maken. Afhankelijk van onder meer de opzegtermijn van de opvolger zal het moment van aftreden van Gerards vastgesteld worden. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees meer:

Toezicht – Jacques Gerards

NVTZ houdt verantwoordingt tegen licht

Verscherpte eisen aan toezicht in Governancecode

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.