Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Jan Helmond nieuw directielid bij FWG

Jan Helmond is op 1 januari toegetreden tot de directie van FWG (FunctieWaardering Gezondheidszorg). Hij volgt Bert Morsink op die zijn directietaken heeft neergelegd en zich vooral gaat inzetten op bestuurlijk vlak.
Jan Helmond nieuw directielid bij FWG

Jan Helmond, voorheen senior consultant en commercieel manager bij FWG, vormt de directie samen met Karel Nugteren. Helmond bekleedde diverse management- en directiefuncties binnen de overheid, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening. Voor FWG Advies begeleidde hij onder andere diverse HRM-verandertrajecten in binnen- en buitenland. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

Wie is wie in de zorg

1 REACTIE

  1. Dag Jan,
    Gefeliciteerd met je benoeming.Begin volgende maand ga ik naar Curacao. Gewoon vakantie,want sinds kort ben ik met pensoen. Ook leuk,maar werken was dat ook.Voor een prikje ben ik in te huren voor enig advieswerk bij voorkeur op de Antillen. Jan het ga je goed zowel zakelijk als prive. Met vr gr Chris.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.