Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Jan Kleijne verlaat Meander MC

Mark van Dorresteijn
Jan Kleijne vertrekt per 1 november 2012 als voorzitter van de raad van bestuur van het Meander Medisch Centrum (Meander MC). Met ingang van die datum gaat hij met pensioen. Kleijne is dan ruim tien jaar bestuurder in Meander geweest.
Jan Kleijne verlaat Meander MC

De raad van toezicht betreurt het aangekondigde vertrek en heeft begrip voor zijn besluit. De raad van toezicht zal op korte termijn een nieuwe voorzitter voor de raad van bestuur gaan werven, die in de opvolging voorziet. Tot die tijd blijft Jan Kleijne werkzaam in zijn functie als voorzitter.

‘Natuurlijk moment’

Kleijne: ‘Ik vind het fantastisch om iedere dag met betrokken en toegewijde professionals te werken. Ik ben trots op Meander MC. Er is nooit een geschikt moment om te vertrekken, maar als er één moment is dan is het nu. Er is tijd en ruimte genoeg om de zaken goed over te dragen en te beleggen. Het fundament voor de nieuwbouw staat stevig en het bedrijf is gezond, ook al maken we hectische tijden door met elkaar. Mijn vertrek is een natuurlijk moment om recht te doen aan de persoonlijke en aan de bestuurlijke levenscyclus’.

(Zorgvisie / ICTzorg – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Meander MC )

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.