Jan Kremer: ‘Interactieve werkwijze RVS levert rijke input op’

Sectorbreed kunnen initiatieven die regeldruk willen verminderen op groot enthousiasme rekenen. Maar alleen minder verantwoorden is niet voldoende. Daarom werkt de Raad aan het adviesrapport ‘Anders Verantwoorden’. In aanloop naar het rapport zoeken de adviseurs op interactieve wijze de binding met het publiek door middel van een blogreeks.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
RVS, Jan Kremer
Jan Kremer

In de blogreeks worden expert aan het woord gelaten die aanbevelingen doen vanuit hun eigen expertise. Onder meer Lieke Oldenhof en Annemiek Stoopendaal, beide universiteit docent aan de Erasmus School of Health Policy & Management. ‘Stuk voor stuk mensen die hun strepen hebben verdiend’, vertelt RVS-lid en projectleider Jan Kremer aan Zorgvisie.

Verbinding zoeken

De blogreeks die nu in het leven is geroepen, geeft diverse experts de kans hun visie te laten horen. ‘Hun expertise en frisse adviezen leveren rijke input op’, vertelt Kremer. Bovendien wil de Raad procesmatiger te werk gaan bij het schrijven van een advies. ‘Daarbij

0
312

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.