Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jean-Paul Essers lid raad van bestuur bij Mondriaan

Redacteur Zorgvisie
Jean-Paul Essers is benoemd tot lid van de raad van bestuur bij ggz-aanbieder Mondriaan. Hij was eerder bestuursvoorzitter bij zorggroep Adelante.
MondriaanEssers-400.jpg
Foto: Jean-Paul Essers

Essers is zijn carrière begonnen als militair bij de Koninklijke Marine in 1977. Daarna maakte hij de overstap naar Deloitte, waar hij senior manager en consultant werd. In 2006 begon hij zijn carrière in de zorg, als lid van de raad van bestuur bij Adelante, een zorggroep voor algemeen specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg. In 2014 werd hij daar benoemd tot bestuursvoorzitter. Essers begint in oktober dit jaar als bestuurder bij Mondriaan.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.