Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jeroen Bosch heeft nieuwe bestuurder

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Peter Langenbach is benoemd tot bestuurslid van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Hij treedt op 1 september 2011 toe en volgt hiermee Peter de Kubber op.
Jeroen Bosch heeft nieuwe bestuurder

Peter Langenbach is sinds 2008 directeur Financiën en Control van het ziekenhuis. Collega-bestsuurders zijn voorzitter Willy Spaan en Gita Gallé.

Lening

In de afgelopen drie jaar heeft Peter Langenbach als financieel directeur afspraken gemaakt met de ABN AMRO Bank over de financiering van het nieuwe ziekenhuis en met zorgverzekeraars over de vergoeding van de kapitaallasten. Daarnaast was hij als voorzitter van de financiële commissie nieuwbouw verantwoordelijk voor de bewaking van het nieuwbouwbudget. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.