Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jeugd ACT in zee met PinkRoccade Healthcare

Mario Gibbels
GGZ-organisatie Jeugd ACT heeft bij PinkRoccade Healthcare PSYGIS Quarant besteld, inclusief een pakket met bijbehorende dienstverlening. De organisatie krijgt ook het financiële administratiepakket BOMAS van PinkRoccade.
Jeugd ACT in zee met PinkRoccade Healthcare

Jeugd ACT Nederland richt zich op jongeren met psychosociale- en psychiatrische problemen in de leeftijd van 12 tot en met 24 jaar. De instelling werkt veel met mobiele teams die op laptops werken. Dat vereist specifieke elektronische beveiliging en continuïteit, aldus algemeen directeur van Jeugd ACT Nederland Eric Brederveld. Brederveld was onder meer te spreken over de korte lijnen die PinkRoccade hanteert.

Het pakket aan dienstverlening dat de instelling als aanhangsel van PSYGIS Quarant heeft besteld, omvat de hosting van PSYGIS Quarant door het PinkRoccade Zorg Computercentrum, het functioneel applicatiebeheer en de eerstelijns helpdesk. Per 1 januari 2011 gaat Jeugd ACT Nederland ‘Live’.

(ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.