Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Joke van Lonkhuijzen verlaat GGZ inGeest

Joke van Lonkhuijzen-Hoekstra, voorzitter raad van bestuur GGZ inGeest, heeft na zeven jaar werkzaam te zijn geweest bij GGZ inGeest, besloten haar functie per 1 juli aanstaande te beëindigen.
Joke van Lonkhuijzen verlaat GGZ inGeest

Joke van Lonkhuizen schrijft in een persbericht verschillende overwegingen te hebben bij haar vertrek. ‘De fusie tussen GGZ Buitenamstel en de Geestgronden resulterend in GGZ inGeest is succesvol afgerond. De samenwerking met VUmc, met als doel de psychiatrie en somatiek te integreren en de GGZ verder te academiseren, is uitgekristalliseerd en komt in een volgende fase. Er staat een stevige organisatie waarbij er ook voor gezorgd is dat GGZ inGeest bedrijfsmatig kerngezond is.’

Sabbatical

Van Lonkhuijzen neemt een aantal maanden sabbatical en oriënteert zich op een studiereis.

Na deze periode is zij weer beschikbaar voor een volgende functie. Over de vormgeving van het bestuur van GGZ inGeest vindt nog verder overleg plaats tussen de raad van toezicht en de bestuurders van GGZ inGeest en VUmc. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Nieuw screeningsportaal bij GGZ inGeest

GGZ inGeest met 20 miljoen bezuinigen

GGZ inGeest dringt separaties met driekwart terug

Reade en GGZ inGeest werken samen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.