Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Joop Hendriks bestuurder Noordwest Ziekenhuisgroep

De raad van toezicht van de Noordwest Ziekenhuisgroep heeft Joop Hendriks per direct benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van de Noordwest Ziekenhuisgroep.
hendriks.jpeg

Hendriks is sinds 1 maart 2015 lid van de raad van bestuur van de ziekenhuisgroep. De bestaande portefeuilleverdeling tussen hem en Floor Haak (lid raad van bestuur) blijft voorlopig gehandhaafd.

De raad van toezicht heeft ook besloten de vacature voor het derde lid open te stellen. Hierdoor krijgt Noordwest Ziekenhuisgroep weer een volledige raad van bestuur van drie personen.

 

Noordwest Ziekenhuisgroep
De Noordwest Ziekenhuisgroep is ontstaan uit fusie tussen het voormalige Medisch Centrum Alkmaar (MCA) en het Gemini Ziekenhuis. Er zijn locaties in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Limmen, Schagen en op Texel.

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.