Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jopie Nooren verlaat Lunet zorg

Bestuursvoorzitter Jopie Nooren van Lunet zorg verlaat de organisatie per 1 januari 2013. Per die datum zal zij starten als voorzitter raad van bestuur bij Bartimeus in Doorn.
Jopie Nooren verlaat Lunet zorg

Nooren is sinds 1 september 2008 lid van de raad van bestuur van Lunet zorg, waarvan sinds 1 oktober 2010 als voorzitter. In het persbericht staat: ‘Nooren heeft de afgelopen jaren een belangrijke impuls gegeven aan het kwaliteitsbeleid en cliëntgerichtheid binnen onze organisatie. Daarnaast heeft ze een voortrekkersrol vervuld in het aangaan van samenwerkingsrelaties met zorgaanbieders en andere partijen. Met het vertrek van Nooren verliest Lunet zorg een bevlogen bestuurder en inspirerende persoonlijkheid. Haar enthousiasme, betrokkenheid en warmte zijn aanstekelijk en haar kennis van de sector gehandicaptenzorg en uitgebreid netwerk waren en zijn van grote waarde.’

Bartimeus

Bartimeus is een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in het ondersteunen en begeleiden van mensen met een visuele beperking. Bartimeus ondersteunt jong en oud op het gebied van wonen, leren, werken en dagelijks leven.

Vacature

De Raad van Toezicht zal op korte termijn een besluit nemen over de procedure die moet leiden tot invulling van de ontstane vacature. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.