Josephine Colijn in toezicht Libra

Josephine Colijn is per 1 december 2015 de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van Libra Revalidatie & Audiologie. Ben Pollmann treedt per die datum als voorzitter terug vanwege het verstrijken van zijn tweede benoemingstermijn.
Josephine Colijn in toezicht Libra

Colijn is directeur-bestuurder ad interim van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Zij studeerde na haar opleiding HBO Verpleegkunde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Zij bekleedt al jaren diverse management- en directieposities in zowel de zorg- als de zakelijke dienstverlening. Daarbij heeft zij specifieke aandacht voor reorganisaties, complexe fusie- en integratietrajecten en ‘good governance’ in de zorg.

Toezicht

De raad van toezicht van Libra Revalidatie & Audiologie bestaat per 1 december 2015 uit voorzitter Ben Pollmann en de leden Annie Kamp, Paul Boeren, Frans Penninx, Sigrid Helbig en Josephine Colijn.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.