Josephine Colijn in toezicht Libra

Josephine Colijn is per 1 december 2015 de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van Libra Revalidatie & Audiologie. Ben Pollmann treedt per die datum als voorzitter terug vanwege het verstrijken van zijn tweede benoemingstermijn.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Josephine Colijn in toezicht Libra

Colijn is directeur-bestuurder ad interim van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Zij studeerde na haar opleiding HBO Verpleegkunde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Zij bekleedt al jaren diverse management- en directieposities in zowel de zorg- als de zakelijke dienstverlening. Daarbij heeft zij specifieke aandacht voor reorganisaties, complexe fusie- en integratietrajecten en ‘good governance’ in de zorg.

Toezicht

De raad van toezicht van Libra Revalidatie & Audiologie bestaat per 1 december 2015 uit voorzitter Ben Pollmann en de leden Annie Kamp, Paul Boeren, Frans Penninx, Sigrid Helbig en Josephine Colijn.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.