Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Julliëtte van Eerd bestuurder bij GGz Breburg

Anouk Brinkman
Julliëtte van Eerd start per 1 februari bij GGz Breburg als voorzitter van de raad van bestuur. Ze volgt Guus van Weelden op, die vorige maand overstapte naar het UWV.
Julliette van Eerd, rvb GGz Breburg
Julliette van Eerd, voorzitter raad van bestuur GGz Breburg

De raad van toezicht van GGz Breburg heeft Julliëtte van Eerd benoemd als voorzitter van de raad van bestuur. Van Eerd is op dit moment voorzitter van de raad van bestuur bij ggz-instelling Mondriaan, waar ze 1 februari vertrekt. Eerder was Van Eerd werkzaam bij GGz Breburg als directeur bedrijfsvoering Volwassenenzorg. Ariëtte van Reekum, lid van de raad van bestuur van GGz Breburg noemt Van Eerd ‘een dynamische persoonlijkheid met een scherp analytisch vermogen’. ‘Ze is verbindend en heeft het vermogen om haar bedrijfsmatige kennis te integreren met haar hart voor de zorg. Ik kijk uit naar de samenwerking met haar.’

Wetenschappelijk onderzoek

De bestuurder is verder lid van de raad van toezicht bij Expertisecentrum Epilepsie Kempenhaeghe in Heeze en bij Ouderenzorgorganisatie Van Neynsel in Den Bosch. Van Eerd studeerde cum laude af met de opleiding Biomolecular Sciences aan de Universiteit van Utrecht. Ook heeft ze de MBA bedrijfskunde op Nyenrode positief afgesloten. Zij is werkzaam geweest bij Radboudumc waar zij medisch wetenschappelijk onderzoek verrichtte en haar promotie afrondde in 2005. Vervolgens is zij onder meer werkzaam geweest als manager bedrijfsvoering Reumatologie bij de St. Maartenskliniek in Nijmegen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.