Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kees Hamster wordt bestuurslid VGZ

Mark van Dorresteijn
Kees Hamster is per 1 september 2013 toegetreden tot de raad van bestuur van Coöperatie VGZ. Hij vervult de rol van chief financial officer. Hij volgt Maurice Oostendorp op, die eerder dit jaar de overstap maakte naar SNS REAAL.
Kees Hamster wordt bestuurslid VGZ
Foto: Kees Hamster

Hamster is afkomstig uit de interne organisatie van Coöperatie VGZ, waar hij de afgelopen vijf jaar de functie van Financieel Directeur vervulde. Daarvoor bekleedde hij diverse managementfuncties bij Univé Verzekeringen en werkte hij enkele jaren bij Ernst & Young.

Kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid

‘De zorgverzekeringssector is bijzonder complex en dynamisch, ook vanuit financieel perspectief’, aldus Kees Hamster. ‘Ondertussen wordt de vraag hoe de kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van de zorg op lange termijn geborgd kan worden, steeds actueler. Als coöperatieve zorgverzekeraar dragen wij de maatschappelijke verantwoordelijkheid om hier een sturende rol in te spelen. Ik kijk er enorm naar uit om hier vanuit mijn eigen expertise en ervaring aan bij te dragen.’

Benoeming

De benoeming van Kees Hamster is onder voorbehoud van goedkeuring door de ledenraad van Coöperatie VGZ. Met die goedkeuring zal vanaf 1 september 2013 de Raad van Bestuur van Coöperatie VGZ bestaan uit Rob Hillebrand (voorzitter), Kees Hamster (CFO) en Martin Duvivier.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.