Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kees van der Burg benoemd tot DG Langdurige Zorg

Mark van Dorresteijn
Kees van der Burg is per 1 januari 2014 benoemd tot directeur-generaal Langdurige Zorg. Hij volgt Marcelis Boereboom op, die in september is benoemd tot directeur-generaal Werk bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
Kees van der Burg benoemd tot DG Langdurige Zorg

Van der Burg is sinds september 2013 waarnemend directeur-generaal Langdurige Zorg en vervulde vanaf 2011 de functie van directeur binnen de directie Langdurige Zorg. Daarbij was hij tevens plaatsvervangend directeur-generaal Langdurige Zorg.

Loopbaan

Zijn ambtelijke loopbaan begon in 1991 bij het ministerie van Financiën (directoraat-generaal Rijksbegroting), waarna hij in 2002 overstapte naar het ministerie van VWS. Binnen VWS werkte Van der Burg onder andere als directeur Maatschappelijke Ondersteuning binnen het directoraat-generaal Jeugd en Maatschappelijke Zorg, totdat hij in 2011 benoemd werd als directeur bij de directie Langdurige Zorg van VWS. Van der Burg studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.