Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kees Wolse in bestuur bij het Kennemer Gasthuis en Spaarne Ziekenhuis

Kees Wolse (45) treedt per 1 november toe tot de raad van bestuur van het fusieziekenhuis Kennemer Gasthuis en Spaarne ziekenhuis. Wolse wordt straks onder andere verantwoordelijk voor financiën en ICT in de ziekenhuizen.
Kees Wolse in bestuur bij het Kennemer Gasthuis en Spaarne Ziekenhuis

Het bestuur bestaat momenteel uit Peter van Barneveld (voorzitter) en lid Yvonne Wilders. Met Wolse als derde bestuurder is het nieuwe bestuur compleet en klaar voor het verdere fusietraject. Wolse is bedrijfseconoom en heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg. Wolse is sinds 2008 lid van de raad van bestuur van het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond. Daarvoor werkte hij onder andere als directeur Financiën bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.  Het Kennemer Gasthuis en Spaarne Ziekenhuis zijn in mei 2014 bestuurlijk gefuseerd. Peter van Barneveld: ‘Samen bouwen we voor de regio aan een prachtig, kwalitatief hoogwaardig ziekenhuis. Zowel voor onze patiënten als de medewerkers. Het samengaan van de beide ziekenhuizen is een complex proces en vraagt om een kundig en slagvaardig bestuur. We zijn ervan overtuigd dat we met de benoeming van Kees Wolse een mooie toekomst tegemoet gaan.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.