Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kindertherapeuticum stapt over op NeoZis

Mark van Dorresteijn
Het Kindertherapeuticum te Zeist stapt als eerste zelfstandig behandelcentrum over op het zorginformatiesysteem van MI Consultancy. NeoZis wordt gebruikt voor de registratie van cliëntgegevens en het voeren van geheel geautomatiseerde financiële administratie.
Kindertherapeuticum stapt over op NeoZis

Het Kindertherapeuticum is een Centrum voor diagnostiek en behandeling voor kinderen en jeugdigen. De instelling werkt al meer dan twintig jaar samen met MI Consultancy. NeoZis is het zorginformatiesysteem van MI Consultancy dat zorgverleners in ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en ggz-instellingen in staat stelt om alle cliëntgegevens eenvoudig en snel te registreren, in te zien en te bewerken.

Sneller en efficiënter

De overgang naar NeoZis zorgt voor een efficiënter zorgproces en verfijnder dossierbeheer voor de kliniek. Tot voor kort werkte het Kindertherapeuticum met een versie van Norma die vanaf 1 januari 2013 niet meer ondersteund wordt. In de nieuwe versie zijn een groot aantal uitbreidingen in functionaliteit doorgevoerd. ‘NeoZis maakt sneller en efficiënter werken mogelijk. De werkprocessen worden geoptimaliseerd, waardoor de kwaliteit van zorg verbetert’, aldus Paul Edridge, directeur van MI Consultancy.

Automatisering

Door de integratie van het EPD met NeoZis Financieel automatiseert het Kindertherapeuticum de gehele financiële administratie. Het zorginformatiesysteem is volledig ingericht voor de facturatie van DOT/DBC en paramedische zorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.