Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Klasen en Sitalsing in toezicht Wilhelmina Ziekenhuis

Mark van Dorresteijn
Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) heeft Eduard Klasen en Martin Sitalsing per 1 augustus 2015 benoemd tot lid van de raad van toezicht.
Eduard Klasen
Eduard Klasen

De nieuwe leden vervangen Jopie Nooren en Leendert Klaassen. Nooren verliet al begin 2015 de raad van toezicht wegens haar benoeming in de Eerste Kamer der Staten-Generaal. Klaassen legt na twee zittingsperiodes zijn voorzitterschap neer en draagt het over aan Klasen.

Eduard Klasen

Klasen is adviseur raad van bestuur bij het Leids Universitair Medisch Centrum en emeritus hoogleraar Management van Gezondheidsonderzoek bij de Universiteit Leiden. Klasen is voormalig lid raad van bestuur en decaan van het Leids Universitair Medisch Centrum. Daarvoor was hij onder andere algemeen directeur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Martin Sitalsing

Sitalsing is directeur-bestuurder van Jeugdbescherming Noord. Daarvoor was hij onder meer korpschef van de politieregio Twente en plaatsvervangend korpschef van de politieregio Friesland.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.