Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Koppejan nieuwe voorzitter raad van toezicht Emergis

Marit van Os
De raad van toezicht van Emergis heeft Ad Koppejan (52) benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht. Koppejan, sinds 1999 ondernemer met onder andere het bedrijf Swinth en van 2006 tot 2012 Zeeuws Tweede Kamerlid voor het CDA, is de opvolger van Henk Möhlmann. Möhlmann trad acht jaar geleden toe tot de raad van toezicht.
Koppejan nieuwe voorzitter raad van toezicht Emergis

Daarnaast is Carlo Broeren benoemd tot lid van de raad van toezicht. Hij volgt Bart Bouwmeester op die sinds juni 2007 deel uitmaakte van de raad. Broeren (49) was tot 2014 financieel directeur bij Roompot Groep en is tegenwoordig werkzaam bij Geesch Holding BV, interim en advies. De raad van toezicht bestaat uit vijf personen. De raad houdt toezicht op de gang van zaken bij Emergis en adviseert de raad van bestuur. De raad van toezicht kijkt zowel naar de belangen van Emergis als naar de bijzondere maatschappelijke verantwoordelijkheid van de organisatie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.