Kwaliteit is het individuele verhaal van elke cliënt horen’

Een nieuwe website moet cliënten, hun naasten en begeleiders in de gehandicaptenzorg met elkaar verbinden op het gebied van kwaliteit. Daarmee geeft een groot aantal gehandicaptenzorgorganisaties vorm aan het programma ‘Ik doe mee! Samen sterk voor kwaliteit’.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Feestelijke lancering van de website in het kader van Ik doe mee! bij Middin

Kwaliteit is niet een set indicatoren, maar het individuele verhaal van elke cliënt echt horen. Dat zegt Gertrude van den Brink, bestuurder van zorgorganisatie Middin. Om die reden startte een groot aantal organisaties in de gehandicaptenzorg samen het programma ‘Ik doe mee! Samen sterk voor kwaliteit’.
Goede kwaliteit zorg kan alleen worden geboden als cliënten, hun naasten en begeleiders samen ontdekken wat iemand met een beperking fijn vindt en aan de hand van die informatie actie ondernemen. Dat is de gedachte achter ‘Ik doe mee!’, een samenwerking tussen het minister van VWS, de VGN, V&VN, het Zorginstituut Nederland, de

0
838

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.