Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Landelijk Platform GGz wint Hannie van Leeuwenprijs

Het Landelijk Platform GGz (LPGGz) heeft afgelopen vrijdag de Hannie van Leeuwenprijs gewonnen. Het LPGGz krijgt de prijs voor project de ‘Eiggenwijzer’, een landelijk project om alle effectieve, aanvullende ggz-interventies vanuit het cliënten- en familieperspectief in kaart te brengen en te ontsluiten.

De Hannie van Leeuwenprijs prijs is een initiatief van het Fonds PGO en is bestemd voor een persoon of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt om de positie van de zorgconsument te verstevigen. “Als Platform zijn we trots op deze erkenning. We streven ernaar om een krachtige derde partij te worden in de ggz-branche. Dit is een bevestiging dat we op de goede weg zitten”, aldus directeur van het LPGGz Marjan Ter Avest.

Website

De projectgroep heeft een website ontwikkeld waarop vanaf eind december 2008 meer dan 300 aanvullende ggz-interventies zijn te vinden. Met de website eiggenwijzer.nl willen de makers kennis en ervaring delen en inzichtelijk maken voor cliënten- en familie-organisaties in de ggz . Het gaat bijvoorbeeld om cursussen, trainingen, opleidingen, informatieprojecten en lotgenotencontacten maar ook om paramedische behandelingen zoals acupunctuur en haptotherapie. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

Persoonlijke benadering belangrijk voor zorgconsument

NPCF lanceert website Consument en Zorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.