Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lentis kiest Minddistrict voor e-health in de tweedelijn

Mark van Dorresteijn
Ggz-organisatie Lentis heeft Minddistrict gekozen als e-mental health partner voor het doorontwikkelen van online behandeling in de tweedelijnsorganisatie. Het e-health platform voor de eerstelijn, Lentis Direct, draait al sinds januari 2012.
Lentis kiest Minddistrict voor e-health in de tweedelijn

Lentis heeft voor Minddistrict gekozen vanwege de mogelijkheid tot samen innoveren. ‘In Minddistrict zien wij een partner die niet alleen een platform en inhoudelijke behandelprogramma’s levert, maar bereid is om te investeren in een succesvolle implementatie, samenwerking en doorontwikkeling.’ Minddistrict is leverancier van een gebruiksvriendelijk, persoonlijk en flexibel eHealth platform.

Lentis Direct

Bij Lentis Direct zijn de online-contacten en de online-ondersteuning onderdeel van vrijwel alle individuele en groepsbehandelingen. Lentis Direct biedt daarmee intensieve en servicegerichte eerstelijns zorg aan hun cliënten, een deel van de behandeling vanuit huis en een deel op locatie. Cliënten kunnen online informatie inzien, contact hebben met de behandelaar, oefeningen doen en een dagboek bijhouden op het moment dat het hen past. Voor de behandelaren is een van de voordelen dat ze kunnen kiezen uit ruim 200 online interventies en vragenlijsten. Het motto is: de juiste zorg, bij de juiste cliënt op het juiste moment. (Zorgvisie ict)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.