Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Leon van Halder secretaris-generaal VWS

Leon van Halder wordt secretaris-generaal bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). De ministerraad heeft besloten hem voor te dragen op voorstel van minister Blok voor Wonen en Rijksdienst in overeenstemming met minister Schippers van VWS. De benoeming gaat in op 1 november 2013.
Leon van Halder secretaris-generaal VWS

Van Halder (58) is momenteel directeur-generaal Curatieve Zorg bij VWS. Daarvoor was hij onder meer directeur-generaal Wonen, Wijken en Integratie bij het voormalige ministerie van VROM en directeur-generaal Koninkrijksrelaties en Bestuur bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Van Halder studeerde Sociale Wetenschappen en Onderwijskunde aan de Rijksuniversiteit Utrecht.

Topmanagement
Van Halder volgt de heer Van Maanen op die per 1 november 2013 is benoemd tot directeur ABDTOPConsult. De benoeming van de heer Van Halder is tot stand gekomen via de procedure voor de topmanagementgroep van de Algemene Bestuursdienst.

2 REACTIES

  1. Ze weten niet s van de werkelijkheid,
    Van rijn ook die spreekt met iedereen maar doet er teweinig mee
    Hopen maar dat erna de verkiezingen ietsje beter aan zieken gedacht wordt en er zaken terug naar af gaan.
    Maar de politieke mafkezen gaan er wel op afgerekend worden ,meer dan ooit

  2. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.