Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lex de Grunt bestuurder bij GGZ WNB

De raad van toezicht van GGZ Westelijk Noord-Brabant heeft met ingang van 14 november 2011 Lex de Grunt benoemd tot lid van de raad van bestuur van GGZ WNB te Bergen op Zoom.
Lex de Grunt bestuurder bij GGZ WNB

Na het vertrek van Martin van Rooijen als tijdelijk bestuursvoorzitter per 1 december aanstaande zal Lex de Grunt naast Patrick Knapen, psychiater en directeur zorg en behandelzaken, toetreden tot de raad van bestuur. De Grunt zal zich met name richten op de bedrijfsvoering.

Vertrouwen

De raad van bestuur, ondernemingsraad en cliëntenraad hebben volledig ingestemd met de benoeming van de Grunt en hebben er het volste vertrouwen in dat GGZ WNB met deze raad van bestuur de uitdagingen van de toekomst tegemoet kan. De Grunt over zijn benoeming:

“Na mijn carrière als CFO/CIO in de verzekeringswereld bij Zwolsche Algemeene en later Allianz Nederland, maak ik nu een bewuste keuze voor een financiële positie in de maatschappelijk zeer relevante zorgsector waartoe de GGZ behoort.”

CV

De Grunt is als ontwikkelingseconoom opgeleid en heeft een jarenlange bestuurlijke ervaring in de verzekeringswereld. Hij was ondermeer vanaf 1997 werkzaam als statutair Directeur Financiën & ICT (CFO/CIO) bij Verzekeraar Zwolsche Algemeene Groep NV, later Allianz Nederland Groep NV. Bij Allianz was hij onder meer verantwoordelijk voor de integratie van de twee fusiemaatschappijen Zwolsche Algemeene en Royal Nederland. Nadien heeft hij verschillende reorganisaties en grote kostenbesparingoperaties aangestuurd. Vanaf begin 2011 is hij verbonden aan de interim management praktijk van Conquaestor, waar hij mee heeft gewerkt aan het uitbreiden van de zorgtak. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Circus van 100.000 euro voor GGZ WNB

Medwerkers GGZ WNB krijgen zelf hulp

Bestuur GGZ WNB ziet af van collectief ontslag

Wubbo Petersen laat GGZ WNB een strop na

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.