Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Maarten Ploeg aan de slag bij Vital Innovators

Maarten Ploeg is deze maand begonnen als Associate Partner bij Vital Innovators. Hij versterkt Vital Innovators om de nieuwe ambitieuze missie te realiseren: het vormgeven en implementeren van innovaties om in 2020 meer dan 50.000 zorgverleners en 1 miljoen burgers te bereiken.
Maarten Ploeg400.jpg

Vital Innovators is een sociale onderneming die zich volledig richt op innovatie in de gezondheidszorg. Met de nieuwe missie wil Vital Innovators de impact van zorginnovatie vergroten en zo de gezondheidszorg en de vitaliteit van burgers verbeteren. Met de komst van Maarten Ploeg wordt hierin een belangrijke eerste stap gezet. Maarten Ploeg was tot op heden directeur Organisatie & Markt van Diabeter en daarvoor onder meer Directeur van Diabetesvereniging Nederland en initiatiefnemer van diverse zorginnovaties. Hij gaat zijn ruime bestuurlijke ervaring in de zorg plus zijn creativiteit en verbindend vermogen inzetten voor bestaande en nieuwe coalities, waaronder de coalities van het landelijke zorginnovatienetwerk van VitaValley.

Innovaties
Mark de Lange, Directeur Vital Innovators: ‘De versterking van Vital Innovators met Maarten gaat ons helpen bij het realiseren van onze ambitieuze doelen. In het verleden heeft hij meermaals innovaties op de kaart weten te zetten, juist door de verbinding te zoeken. Ik ben dan ook blij dat Maarten zijn kwaliteiten gaat inzetten voor Vital Innovators.’

Implementatie en opschaling
Maarten Ploeg: ‘De aanpak van Vital Innovators is uiterst relevant omdat zij zich naast advies ook nadrukkelijk richt op daadwerkelijke implementatie en opschaling. Impact die je samen realiseert, daar gaan we voor.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.