Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Platform maakt einde aan to-do-lijstjes

Loek Kusiak
Geen dubbel werk, korte en soepele overdrachten, minder vragen aan de huisarts. Op het online platform OZOverbindzorg is de cliënt de kapitein. Aanbieder Savant Zorg ziet ook louter voordelen voor de wijkverpleegkundigen.
OZOverbindzorg bij Savant Zorg
Een wijkverpleegkundige bekijkt met een cliënt informatie op de iPad. Foto: Gerald Franssen
Premium

‘Dat de regie bij de

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

1 REACTIE

  1. Interessant stuk om te lezen. Wat ook een grote impact heeft is de patiëntenparticipatie bij het toepassen van e-health. Naar mijn mening is het voor een zorginstelling alleen mogelijk om op die manier e-health (technologie) succesvol toe te passen. Neem patiënten mee in het proces. Ik heb een paar goede tips, in elke fase van het proces. In dit artikel kan je daar meer over lezen: https://medilease.nl/verbeteren-digitale-zorg-e-health-patientenparticipatie/

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.