Thuisvoordeel in de zorgmarkt

De Dutch value-based healthcare creators wil Nederland als koploper op het gebied van vbhc internationaal op de kaart zetten. De eerste internationale samenwerking is gestart: een blauwdruk aanleveren van het toekomstige Braziliaanse zorgsysteem.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Beeld: vinz89/Fotolia

Tijdens een conferentie in Brazilië in mei 2017 luisterde André van der Veen, algemeen directeur van De Praktijk Index naar een lezing van een vertegenwoordiger van de National Health Service. ‘Wij zijn hier om Brazilië te helpen’, hoorde Van der Veen de Brit tegen de zaal zeggen. Het zette hem direct aan het denken. ‘Waarom doen wij dit niet?’, vroeg Van der Veen na afloop aan medecongresbezoeker Nick Guldemond, associate professor integrated care and technology bij Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM). ‘Wij hebben zoveel pareltjes in Nederland die we kunnen delen. In de Euro Health Consumer Index

0
48

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.