Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Value based healthcare is een buzzwoord’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
LUMC-bestuursvoorzitter Willy Spaan heeft niet zo veel op met het gedachtegoed van Michael Porter. Hij wil waardegedreven zorg stapje voor stapje invoeren in het LUMC. 'We willen wetenschappelijk bewijzen dat het leidt tot betere kwaliteit tegen lagere kosten.'
Interview met Willy Spaan, bestuursvoorzitter LUMC
NFU-voorzitter Willy Spaan: ‘Als we nu geen betere erkenning en beloning adresseren, gaan we over tot de orde van de dag.’ Foto: Paul Tolenaar
Premium

‘De zorg is toe aan

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.