Vooruit met elkaar’

Stoppen met negatieve energie, de schouders eronder. Samen de zorg beter maken en betaalbaar houden. Dat is misschien wel de belangrijkste boodschap van Georgette Fijneman.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Georgette Fijneman, Zilveren Kruis
Foto: Paul Tolenaar

Er zit Georgette Fijneman iets hoog: ‘Het valt mij op dat er maar weinig mensen zijn die echt weten hoe het stelsel in elkaar zit. Er worden nogal eens dingen benoemd die helemaal niet waar zijn. Grote koppen in de krant, tot Kamervragen aan toe waarin de minister uitleg moet geven. Blijkbaar mag dat zomaar.’ Fijneman doelt in dit geval op het recente verwijt dat zorgverzekeraars innovatie van medicijnen tegen houden. ‘Daar gaan wij helemaal niet over. Wij beslissen niet welk medicijn in de basisverzekering komt. Laat iedereen zijn huiswerk doen, stop met die negatieve energie en laten we vooruit

0
269

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.