Column: Voorwaarden voor duurzame innovatie

Zaterdagmiddag. Net terug uit Barcelona van een Healthcare Innovatie studie begeleid ik een familielid naar een huisartsenpost.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Columnist Zorgvisie ict magazine
Jan Christiaan Huijsman. Foto: Frederike Roozen

Ze is op de stoep hard op haar elleboog gevallen en heeft veel pijn. De triagist doet consult. Wachten. Daarna kijkt de huisarts. Conclusie: foto nodig. Wachten. Op de seh naast de huisartsenpost weer triage. Wachten. Dan de foto. Wachten. Een arts-assistent heeft met collega’s gekeken en denkt dat er geen breuk is maar kneuzingen. Morgen (zondag) kijkt voor de zekerheid een radioloog er nog naar, zegt hij. Als er wel een breuk is, worden we gebeld. Op zondag gaat de telefoon. Een andere arts-assistent zegt dat er toch een breuk is en dat ze op korte termijn terug moet

0
51

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.