Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marcel Kuin vertrekt bij Rijnland Zorggroep

Marcel Kuin vertrekt per 1 oktober als bestuurder van Rijnland Zorggroep. Hij was daar onder meer verantwoordelijk voor de portefeuille financiën & control en de verbinding tussen care en cure binnen de zorggroep. Kuin wordt bestuurslid bij Zorggroep Leveste Middenveld in Drenthe.
Marcel Kuin vertrekt bij Rijnland Zorggroep

Marcel Kuin start per 1 oktober als lid van de raad van bestuur bij Zorggroep Leveste Middenveld. Deze zorggroep levert algemene ziekenhuiszorg en ouderenzorg, en heeft meerdere locaties in Zuid- en Zuidoost-Drenthe. Kuin: ‘Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Rijnland Zorggroep, maar met deze overstap krijg ik de mogelijkheid om door te groeien in een zorgorganisatie waarin, net als bij Rijnland Zorggroep, de verbinding cure en care verder wordt versterkt.’


Ron Treffers

Ron Treffers, voorzitter raad van bestuur Rijnland Zorggroep, betreurt het vertrek van zijn collega-bestuurder. ‘We hebben met veel plezier samengewerkt. Marcel Kuin is een aimabel en evenwichtig persoon en collega. Hij heeft met grote inzet bijgedragen aan de verbetering van de bedrijfsvoering en het financieel versterken van de zorggroep. Ik vind het jammer dat Kuin onze organisatie gaat verlaten, maar ik begrijp dat hij heeft gekozen voor deze nieuwe uitdaging dichter bij huis.’

Vacature
Ook de raad van toezicht van Rijnland Zorggroep vindt het spijtig dat Marcel Kuin vertrekt, maar respecteert zijn afweging. De raad beraadt zich op de invulling van de vacature.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.