Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marcel van Woensel wordt bestuurder Proteion Thuis

Mark van Dorresteijn
Marcel van Woensel wordt per 15 augustus bestuurslid van thuiszorgorganisatie Proteion Thuis. Hij volgt daarmee Marcel Wijers op, die deze zomer na 34 jaar afscheid neemt.
Marcel van Woensel wordt bestuurder Proteion Thuis

Van Woensel (rechts op de foto) gaat zich samen met bestuursvoorzitter Wiel Ploegman (links op de foto) inzetten voor het strategisch beleid van de Limburgse zorgorganisatie.

Ervaring

De nieuwe bestuurder heeft ruim 25 jaar ervaring in het management van zorgorganisaties. Sinds 2008 is hij vice-voorzitter van Laurens, een grote aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. Daarvoor was hij sinds 2004 bestuursvoorzitter van Zorg Compas, eveneens een Rotterdamse zorgaanbieder. Verder heeft Van Woensel een opleidingsachtergrond in de bedrijfskunde en geneeskunde. Naast zijn functie in het bestuur van Laurens vervulde hij onder meer de positie van voorzitter bij regionale VVT-brancheorganistie Conforte in Rotterdam en is hij lid van de onderhandelingsdelegatie cao VVT. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.