Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Margot van der Starre weg bij NVZ

Redacteur Zorgvisie
Margot van der Starre vertrekt als directeur bij NVZ. Ze is benoemd tot bestuurder bij Zorgpartners Midden-Holland, een organisatie die thuiszorg, verpleeghuiszorg, revalidatie en huurwoningen in de regio Gouda biedt.
MargotvanderStarre.jpeg
Foto: NVZ

Van der Starre neemt op 1 juni afscheid van NVZ, waar ze in 2010 als directeur aantrad. In een persbericht over haar afscheid schrijft NVZ dat het voor Van der Starre een bewuste keuze is om over te stappen naar de langdurige zorg. ‘Ik zal me met veel betrokkenheid en enthousiasme inzetten voor de ouderenzorg. De ontwikkelingen in de wijkzorg, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatie hebben al langer mijn bijzondere belangstelling.’

Volgens NVZ-bestuursvoorzitter Yvonne van Rooy was Van der Starre van groot belang voor de organisatie. ‘Margot was de stuwende kracht achter de NVZ-strategie ‘Zorg voor 2020’. Samen met het bestuur heeft ze de afgelopen zeven jaar met verve leiding gegeven aan de vereniging en in het bijzonder het bureau, waarbij ze de NVZ op krachtige wijze wist te positioneren.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.