Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marguerite Soeteman-Reijnen in toezicht Gelre ziekenhuizen

Mark van Dorresteijn
Marguerite Soeteman-Reijnen treedt per 1 september 2015 toe tot de raad van toezicht van Gelre ziekenhuizen.
Marguerite Soeteman-Reijnen
Marguerite Soeteman-Reijnen

De benoeming volgt op het vertrek Jan Eppink en Ronald van der Zijl wegens verstrijken van de statutaire zittingsterminen. In het najaar wordt nog een lid geworven, waarmee de vernieuwing van de raad van toezicht compleet is.

Marguerite Soeteman-Reijnen

Soeteman-Reijnen is Global Chief Marketing Officer en lid van de Executive Board van Aon Inpoint, de data & analytics consultancy business unit van Aon plc. Met haar jarenlange internationale ervaring onder andere op het gebied van risicomanagement en marketing, is de raad van toezicht ervan overtuigd dat zij een belangrijke bijdrage gaat geven aan de verdere ontwikkeling van Gelre ziekenhuizen.

Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is een topklinisch opleidingsziekenhuis met 3.500 medewerkers, 220 medisch specialisten, 300 vrijwilligers en een verzorgings-gebied van ruim 280.000 inwoners. In samenhang met de eerste en derdelijns-gezondheidszorg vormt zij een transmuraal zorgnetwerk in de regio Apeldoorn – Zutphen, waar de twee ziekenhuizen, buitenpoliklinieken in Lochem, Epe en Dieren en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn zich bevinden.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.