Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marie-Fleur Lobry wordt nieuwe directeur van Reos

Sarah Berends
De raad van toezicht van Reos heeft per 1 augustus Marie-Fleur Lobry benoemd tot nieuwe directeur van Reos. Zij neemt de functie over van Ernst de Kievit die dan met pensioen gaat.
Marie-Fleur Lobry wordt nieuwe directeur van Reos
Foto: Door Saskia Bruins

Marie-Fleur Lobry heeft een brede achtergrond en commerciële ervaring bij adviesbureaus in het publieke domein en jeugdzorg. Zij werkte voorheen als manager voor K2 Next Generation en voor BMC Advies en management.

Doelstelling

Aja van Gemeren, voorzitter van de raad van toezicht licht de keuze voor Lobry toe: ‘Mede vanwege haar kwaliteiten op het gebied van strategie en organisatie hebben wij er vertrouwen in dat zij  Reos verder kan brengen in het realiseren van de doelstelling: door samenwerking bijdragen aan een sterkere eerste lijn met als resultaat betere en efficiëntere zorg voor patiënten.

Reos

Reos biedt advies en begeleiding aan eerstelijnszorgverleners in de regio’s Amstelland Haarlemmermeer, Midden-Holland en Zuid-Holland Noord. Adviseurs van Reos begeleiden bij samenwerkingsprojecten en adviseren bij vraagstukken over praktijkvoering.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.