Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marije Lamberts wordt zorgverantwoordelijke bij Huize Kohlmann

Mark van Dorresteijn
Marije Lamberts is de nieuwe zorgverantwoordelijke bij verzorgingshuis Huize Kohlmann geworden. Zij vervangt hiermee directeur Annelies van Turnhout. Met het vertrek van de oud-directeur verdwijnt een bestuurslaag. Het vertrek komt tegelijk met een nauwere samenwerking met Insula Dei, organisatie voor Wonen, Zorg en Dienstverlening in Arnhem.
Marije Lamberts wordt zorgverantwoordelijke bij Huize Kohlmann

Marije Lamberts is na het vertrek van Van Turnhout aangesteld als Manager Zorg en is verantwoordelijk voor de zorg in Huize Kohlmann en Insula Dei.

Samenwerking Insula Dei

Huize Kohlmann gaat nauwer samenwerken met Insula Dei, organisatie voor Wonen, Zorg en Dienstverlening in Arnhem. Dat gebeurt op het gebied van zorg, facilitaire diensten en inspraak van de cliënten. “De organisatie wordt platter”, aldus bestuurder drs. N. Heijlands. Verder kijkt de organisatie of het haalbaar is om de locatie in hartje Arnhem te moderniseren. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.