Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Marja Weijers bestuursvoorzitter Laurentius Ziekenhuis

Mark van Dorresteijn
Marja Weijers is per 1 mei 2015 voorzitter van de raad van bestuur van het Laurentius Ziekenhuis. Weijers is momenteel bestuurslid bij Alrijne Zorggroep in Leiden.
Marja Weijers is per mei 2015 de nieuwe bestuursvoorzitter van het Laurentius.
Marja Weijers is per mei 2015 de nieuwe bestuursvoorzitter van het Laurentius.

Weijers is begonnen als verpleegkundige waarna ze na diverse managementfuncties bij verschillende zorginstellingen, de functie van directeur patiëntenzorg in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen bekleedde en nu lid raad van bestuur van de Alrijne Zorggroep is. Ze beschikt daardoor over ervaring met alle aspecten van zorg en specifieke expertise op het gebied van kwaliteit en veiligheid, financiën en het opbouwen en onderhouden van samenwerkingsrelaties in een zorgnetwerk.

Toezicht

De raad van toezicht is tot deze keuze gekomen na een zorgvuldige selectieprocedure met betrokkenheid van cliëntenraad, ondernemingsraad, bestuur medische staf en managementteam en geeft aan ervan overtuigd te zijn met Weijers een deskundige en ervaren nieuwe voorzitter raad van bestuur benoemd te hebben.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.