Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marlijn Lenselink wordt bestuursvoorzitter Beweging 3.0

Mark van Dorresteijn
Marlijn Lenselink wordt per 1 juli 2012 benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van Beweging 3.0. Zij volgt hiermee Albert Arp op die op 27 juni afscheid neemt van Beweging 3.0.
Marlijn Lenselink wordt bestuursvoorzitter Beweging 3.0

Lenselink is vanaf 2008 in dienst bij Beweging 3.0 en is nu lid van de directie. Zij is verantwoordelijk voor de divisie Thuiszorg en Maatschappelijke Zorg & Dienstverlening. Daarnaast is ze vicevoorzitter van de raad van toezicht van MEE Veluwe. Voordat zij bij Beweging 3.0 in dienst trad werkte zij 5 jaar bij Wageningen University Research centre als manager bedrijfsvoering en als manager strategie en control.

Koers vervolgen


In de thuiszorgdivisie van Beweging 3.0 zijn door Lenselink, vanuit een duidelijke zorg- en organisatievisie, de afgelopen jaren succesvol wijzigingen doorgevoerd. Zij zal de koers van Beweging 3.0 vervolgen, de goede regionale positie verder uitbouwen en invullen en de organisatie verder voorbereiden op de toekomst. De organisatie staat er met kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering sterk voor en zal deze positie zeker willen en moeten behouden in de komende tijd.

Beweging 3.0

Beweging 3.0 kent een breed scala aan activiteiten op het gebied van wonen, zorg en welzijn in de regio Eemland. Ruim 3.600 medewerkers en 1.600 vrijwilligers zetten zich dagelijks in. Beweging 3.0 is een innovatieve en een samenwerkingsorganisatie vóór mensen met mensen. Beweging 3.0 behaalde in 2011 een positief financieel resultaat van 3,9 miljoen op een omzet van 125 miljoen en heeft een sterk eigen vermogen.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Beweging 3.0 )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.