Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Martin den Hartog bestuurder Avoord Zorg en Wonen

Mark van Dorresteijn
Martin den Hartog wordt per 1 mei 2013 de nieuwe bestuurder van Avoord Zorg en Wonen. Hij volgt daarmee Herman Weggen op die ruim 16 jaar bestuurder is geweest en gebruik maakt van vervroegde pensionering.
Martin den Hartog bestuurder Avoord Zorg en Wonen
Foto: Martin den Hartog

Den Hartog is van oorsprong verpleegkundige en gezondheidswetenschapper. In 2004 is hij gepromoveerd aan de Universiteit van Tilburg en in 2011 is hij cum laude afgestudeerd aan de TiasNimbas Business School. Hij begon zijn carrière als verpleegkundige in de ouderenzorg en de psychiatrie. Daarna heeft hij in management- en directiefuncties gewerkt bij zorgverzekeraars, in de sociale zekerheid en het Centrum Indicatiestelling Zorg. In 2010 maakte hij de overstap naar de gehandicaptenzorg waar hij een nieuw zorgbedrijf opzette voor verstandelijk beperkte kinderen met een kinderbeschermingsmaatregel. Daarnaast is hij momenteel toezichthouder bij Maasduinen, een zorgorganisatie voor verpleging, verzorging en thuiszorg, als ook bij Stichting Logos, een onderwijsinstelling voor primair en speciaal onderwijs.

Avoord Zorg en Wonen

Avoord Zorg en Wonen biedt (thuis)zorg en welzijn aan ouderen in Etten-Leur, Zundert en Rijsbergen vanuit haar zes woonzorgcentra en hospice. De belangrijkste ambitie van Den Hartog is Avoord Zorg en Wonen toekomstvast te maken in de huidige en komende dynamiek van de stelselherziening in de ouderen- en thuiszorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.