Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Martini Ziekenhuis vernieuwt raad van toezicht

Mark van Dorresteijn
De raad van toezicht van het Martini Ziekenhuis in Groningen heeft twee nieuwe leden benoemd: Frans van Kesteren en Rik van Terwisga.
Martini Ziekenhuis vernieuwt raad van toezicht

Frans van Kesteren is directeur van het automatiseringsbedrijf Advisie Holding BV en ondermeer lid van het Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding. Hij brengt kennis mee op het gebied van ict en financiën.

Rik van Terwisga is bestuursvoorzitter van drinkwaterbedrijf Vitens. Daarnaast is hij ondermeer bestuurslid bij de vereniging van Nederlandse Waterbedrijven. Hij heeft als aandachtsgebieden bouw, financiën en risicomanagement.

Compleet

Eind vorig jaar nam de raad van toezicht van het Martini Ziekenhuis afscheid van voorzitter Johan Remkes. Hij werd opgevolgd door Liesbeth Kneppers. Ook drs. André Postema legde zijn functie neer. Met de benoeming van de nieuwe bestuursleden is de raad van toezicht van het Martini Ziekenhuis weer compleet. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Zorgmanager van het Jaar 2011

Het Zorgvisie Zorgmanager van het Jaar evenement wordt dit jaar georganiseerd op 7 april in het koetshuis van Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Inmiddels zijn de genomineerden bekend. Meer informatie of het programma vindt u hier >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.