Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Menzis, Philips en Sodexo gaan maatschappelijk verantwoord ondernemen

Menzis, Philips en Sodexo zijn toegetreden tot het MVO Netwerk Zorg, dat hiermee uit 45 organisaties bestaat. Zij deden dit op het Nieuwjaarsevent ter gelegenheid van 10 jaar MVO Nederland.
Menzis

Het Manifest voor een gezonde toekomst van de zorgsector is ondertekend door Hairo van den Berg, Senior Vice President Strategic Development van Sodexo, Henk de Bruin, Senior Vice-President Philips International en Global Head Sustainability en Ruben Wenselaar, ‎CFO en vice voorzitter raad van bestuur.

Philips

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor Philips het creëren van vernieuwende samenwerkingsmodellen, energiezuinige zorgoplossingen en activiteiten op het vlak de circulaire economie, zoals Refurbished Systems waarbij gebruikte medische diagnostische systemen worden gereviseerd en opnieuw een waardevolle plek in de zorg krijgen.

Menzis

Menzis legt de focus op een duurzaam betaalbare én beschikbare zorg. Daarbij hoort een sociale, solidaire en gezonde samenleving. Concreet betekent dat voor Menzis onder andere duurzame inkoop, gezondheidsbevordering, maar ook verantwoord beleggen en beïnvloeding van de duurzame prestaties van samenwerkende partijen.

Sodexo

Sodexo zet zich als Quality of Life service provider voor zorgorganisaties in voor duurzaamheid, door de aandacht te richten op gezondheid en welzijn, gezonde voeding, herkomst van eten en het terugdringen van voedselverspilling.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.