Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Meromi vervangt bestuurders Slotervaartziekenhuis

AMSTERDAM - De volledige raad van bestuur en raad van toezicht van het Slotervaartziekenhuis worden vervangen. Dat zegt directeur Aysel van Waveren van Meromi Holding BV.

Volgens Van Waveren hebben de bestuurders en toezichthouders tot vier keer toe het plan van Meromi voor het Slotervaartziekenhuis afgewezen. “Zij kiezen voor een compact ziekenhuis, wij voor een volwaardig basisziekenhuis. Als zij vervolgens ons plan moeten uitvoeren, dan krijg je toch het idee van een gedwongen huwelijk.”

Vertrekdatum

Inmiddels is duidelijk dat Philip van Engelen, directeur patiëntenzorg, het Slotervaartziekenhuis per een november zal verlaten. De vertrekdatum voor Jan Kiemel en de raad van toezicht is nog niet bekend.

Businessplan

Het Slotervaartziekenhuis heeft op 31 augustus een overeenkomst getekend met de investeringsmaatschappij Meromi Holding BV over de verkoop van het Slotervaartziekenhuis. Op dit moment stelt Meromi samen met de medische staf een businessplan op. (ZorgVisie – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.