Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Middin kiest voor ecd van VCD Healthcare

Mark van Dorresteijn
Zorginstelling Middin heeft gekozen voor Vinova, het zorgadministratie en elektronische cliëntendossier (ecd) van VCD Healthcare.
Middin kiest voor ecd van VCD Healthcare

Het project bij Middin is inmiddels gestart. Vanaf eind april zal een eerste uitrol beginnen met het gebruik van Vinova binnen de Zorg. In de loop van de jaren 2013 en 2014 zal het ecd verder geïmplementeerd worden bij de overige 190 locaties.

‘Verbetering van efficiëntie en kwaliteit’

Hans Waardenburg, voorzitter van de raad van bestuur van Middin: ´De invoering van het ecd is van essentieel belang voor de bedrijfsvoering van Middin. Wij verwachten dat de invoering van een ecd tot een verbetering van de efficiëntie en de kwaliteit van het zorgproces kan leiden. We hebben een lang selectietraject doorlopen en we hebben uiteindelijk gekozen voor Vinova. Nu willen we ook echt aan de slag zodat we straks werken met een geïntegreerd systeem.´

‘Mobiel en transparant’

Bert Wijnholds, als manager verantwoordelijk voor Vinova binnen VCD Healthcare: ´VCD heeft veel ervaring in de Nederlandse zorgmarkt, ruim 80 procent van de ziekenhuizen, meer dan 250 zorginstellingen en meer dan 800 vrijgevestigden zijn klant. Met Vinova wordt een innovatief ecd gerealiseerd waarbij onder andere mobiele apparaten zoals smartphones en tablets worden meegenomen en waarbij cliënten transparant inzage hebben in hun dossier door de cliënten een eigen portaal te geven.”

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.