Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Mirjam Hagen lid van bestuur en directie HWW Zorg

Met ingang van 1 juni 2010 treedt Mirjam Hagen in dienst bij Haagse Wijk- en WoonZorg (HWW Zorg) als lid van de raad van bestuur en Directeur Zorg. Haar focus zal zich met name richten op het verbeteren van de kwaliteit van zorg in de context van de ontwikkelingen rondom de zorgfinanciering en daarnaast op het opleiden en binden van zorgpersoneel.
Mirjam Hagen lid van bestuur en directie HWW Zorg

Binnen de raad van bestuur van HWW Zorg zal Mirjam samenwerken met Rob van Dam, die met ingang van vandaag, 1 april, aantreedt als voorzitter van de raad van bestuur en directeur bedrijfsvoering. Gerrit Jan van Otterloo, de huidige voorzitter van de raad van bestuur draagt zijn taken en verantwoordelijkheden aan hem over.

Zorggroep Florence

Mirjam is 49 jaar, moeder van drie kinderen en woonachtig in Driehuis. Na het Atheneum studeerde Mirjam onder andere HBO Voeding en Diëtetiek, Marketing en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Wageningen en voltooide zij de postacademische Masteropleiding Strategisch Management in Utrecht. Mirjam startte haar carrière als diëtist bij onder andere Kruiswerk Amstelland en Meerlanden. Sinds 2000 was zij actief als (interim-)manager/directeur zorg voor onder andere Kennemer Thuiszorg, Zorggroep Waterweg Noord en Zorgorganisatie Savant. Sinds 2004 is zij als regiodirecteur werkzaam voor zorggroep Florence. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Rob van Dam wordt bestuursvoorziter HWW Zorg

Van Otterloo vindt NZa-steun te laag

Van Otterloo: ‘Niemand heeft zich gemeld bij de curator’

Van Otterloo leidt nieuwe stichtingen Meavita

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

4 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Hierbij wens ik Mirjam Hagen heel veel succes toe met haar nieuwe Job. Kwaliteit van Zorg is een Hot Item in iedere Zorginstelling , maar waarmaken is een ander verhaal. Ben benieuwd in o.a. de AD Test en andere consumenten-onderzoeken. Veel Succes.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.